Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
Espectacles
INICI >> ESPECTACLES

ESPECTACLESFa molts anys que volto per pobles i ciutats amb els meus espectacles. Crec que puc afirmar, sense equivocar-me, que els han vist centenars de milers de nens i nenes! Però el que més m'agrada és poder continuar voltant per veure les seves cares d'alegria i felicitat mentre ballen, canten o escolten amb molta antenció un conte.

Aquí teniu els espectacles que actualment tinc disponibles. Tots i cadascun d'ells estan pensats perquè tothom, des del més petit al més gran, s'ho passi molt bé!

ESPECTACLES DISPONIBLES


ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

>> Veure la fitxa tècnica
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT


Es tracta d’un espectacle molt participatiu en el qual s’hi combinen el conte, el joc, les cançons i el ball. En Beku és un nen de l’Àfrica que es veu obligat a cercar un remei per a la gent del seu poble que misteriosament ha deixat de jugar. Aquesta cerca el durà a visitar tots els continents aprenent jocs, danses i cançons de cada un d’ells.

>> Veure la fitxa tècnica
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu adreçat a famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys. Contempla una primera part de cançons populars conegudes pels nens i alguna de nova amb el reforç de diferents elements visuals. La segona part es dedica a ballar danses adaptades a l’edat dels nens juntament amb els seus pares. Molt indicat per a escoles bressol i actes festius que vulguin un espectacle adient per a nens d’aquestes edats.

>> Veure la fitxa tècnica
VET AQUÍ UN GAT
VET AQUÍ UN GAT


Es tracta d’un espectacle de contes de collita pròpia adreçat a nens a partir de 3 anys. Conté molts elements visuals i moments participatius del públic, així com vàries cançons. Els contes són: L’indi Joan, l’home del sac, el país de l’1, el papus dormilega, la senyora tarda i en Bric (el geni del tetrabric).

>> Veure la fitxa tècnica
ÚLTIMS

COMENTARIS
Comentari ANNA MIÑANA GALBIS
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [08/03/2017]
Hola, soc mare d'un nen de 2 anys i mig i a l'escola bressol Pa amb xocolate de Tona estem buscant algun tipus de taller o espectacle per a gaudir tots plegats. Ens agradaria saber sobre l'espectacle quin és el pressupost per a l'espectacle Moixaines que ofereixes i la disponibilitat per fer-ho algun dissabte.
Comentari Maria Fernandez
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [20/10/2016]
Hola! Söc la Maria, de l'Ampa de l'escola Camins de les Franqueses del Vallès. estem començant a organitzar la festa de carnestoltes d'aquest curs i voldria saber si tindries disponibilitat (entre el 24 i el 26 de febrer) i quin seria el pressupost. t'agrairia si em dius algo el més aviat possible, ja que estem presentant pressupostos la setmana que ve. moltes gràcies!!
Comentari Dúnia Pallarès
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [07/06/2016]
Bon dia, Formo part de l'Ampa de l'escola Brassol de Centelles i tenia curiositat que ens pot costar un espetacle seu un dimecres per la tarda. Gràcies per avançat Att Dúnia
Comentari ampa xarlot
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [29/04/2016]
bon dia som ampa escola bressol xarlot a barcelona. estem interessat en l'espectacle MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS. ens podries donar pressupost? gràcies
Comentari Marina Buxó
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA.... [01/03/2016]
Bona dia!! Som l'Esplai Esparver del barri de la Creu Alta de Sabadell. EL DISSABTE 9 D'ABRIL celebrem el nostre 30è aniversari i ens agradaria saber si tindries disponibilitat per venir a fer una animació infantil a mitja tarda a la plaça Creu Alta (estem interessats en animació per a la mainada i més grandets). També voldríem saber el preu ja que hauríem de mirar si entraria dins del nostre pressupost. Moltíssimes gràcies.
Espectacles
(c) 2017 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 27/04/2017 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube